Naptár

május 2025
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

2010.04.23. 12:06 @drienn

Joanna Farrow: Főzőiskola - Konyhai technikák lépésről lépésre

Több mint 250 előkészítési és sütési-főzési eljárás könnyen érthető leírása szemléletes fényképekkel. Főzzön úgy, mint a profi séfek, a minden részletre kiterjedő útmutatók segítségével. Legyen magabiztos a tűzhely előtt és a tálalásnál egyaránt, hasznos tanácsok segítik ebben. Alakítsa át ételeit a hétköznapiból éttermi minóségűvé, és váljon mesterszakáccsá!

Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most megváltozhat a véleménye. A Főzőiskola könnyen követhető leírásai lépésről lépésre végigvezetik mindazokon a konyhai eljárásokon, amelyek ismeretében nagyszerű szakács válhat Önből. Megmutatja, hogyan váljon profivá a konyhában minden téren, a besamelmártás készítésétől a halfilézésen vagy a zselatin felhasználásán át a tésztagyúrásig, a tortalapok vagy a kenyér sütéséig.

Akár meglévő ismereteit akarja kiegészíteni, akár teljesen új technikákat szeretne elsajátítani, a részletes leírások és az egyes lépéseket illusztráló fényképek biztosítják, hogy a piskóta elkészítését ugyanolyan egyszerűnek fogja találni, mint a paradicsom hámozását.A könyv több mint 250 olyan eljárást mutat be, amelyek segítségével lenyűgözheti barátait és családtagjait gasztronómiai teljesítményével.

komment


süti beállítások módosítása