Több mint 250 előkészítési és sütési-főzési eljárás könnyen érthető leírása szemléletes fényképekkel. Főzzön úgy, mint a profi séfek, a minden részletre kiterjedő útmutatók segítségével. Legyen magabiztos a tűzhely előtt és a tálalásnál egyaránt, hasznos tanácsok segítik ebben. Alakítsa át ételeit a hétköznapiból éttermi minóségűvé, és váljon mesterszakáccsá!
Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most megváltozhat a véleménye. A Főzőiskola könnyen követhető leírásai lépésről lépésre végigvezetik mindazokon a konyhai eljárásokon, amelyek ismeretében nagyszerű szakács válhat Önből. Megmutatja, hogyan váljon profivá a konyhában minden téren, a besamelmártás készítésétől a halfilézésen vagy a zselatin felhasználásán át a tésztagyúrásig, a tortalapok vagy a kenyér sütéséig.
Akár meglévő ismereteit akarja kiegészíteni, akár teljesen új technikákat szeretne elsajátítani, a részletes leírások és az egyes lépéseket illusztráló fényképek biztosítják, hogy a piskóta elkészítését ugyanolyan egyszerűnek fogja találni, mint a paradicsom hámozását.A könyv több mint 250 olyan eljárást mutat be, amelyek segítségével lenyűgözheti barátait és családtagjait gasztronómiai teljesítményével.
Ajánlott bejegyzések: